MÓN EMPRESARIAL VS. ÀSIA: intercanvi de divises sense intermedicació bancària

kantoxSeguint amb la secció “Món empresarial vs. Àsia”, avui m’agradaria poder explicar-vos una nova eina d’intercanvi de divises, sense intermediació bancària. Per què?. Perque quan una empresa exporta o té implantacions a l’exterior, per exemple a la Xina o al Japó, es veurà obligada a comprar/vendre divises, amb el conseqüent cost que això comporta. Tradicionalment, l’intercanvi de divises era cosa només dels bancs però, darrerament, l’empresa KANTOX ofereix una solució molt competitiva i sense intermediació bancària.

Patricia Jordà, directora de corporate estrategy de KANTOX, ens explica en aquest vídeo què és KANTOX, com funciona i quines avantatges posa a l’abast de les empreses que necessiten divises.

Com a idees força de la seva presentació trobem: 1) En el moment d’exportar, les empreses s’enfronten a un problema de divises: KANTOX neix amb la idea d’anul·lar la intermediació en el canvi de divises per part dels bancs i brokers, i així reduir despeses de gestió i altres maldecaps a les empreses, 2) En despreocupar-nos de la divisa en la internacionalització del negoci, augmentem ingressos operatius, disminuïm despeses operatives, reduïm exposició al tipus de canvi, millorem els costos financers, som més competitius i ens centrem en el nostre Core Business, 3) Situats en el sector Fintech (tecnologia financera), KANTOX es centra en l’economia real, és adaptable, i permet que l’empresa mantingui un control total de les operacions.

Espero que sigui del vostre interès!!!