Xina, Japó: 50 llibres

51msAhqiivL._SX330_BO1,204,203,200_[Para una versión en castellano de esta entrada, clica aquí.]

Com ja comença a ser tradició, el professorat del Màster Universitari en Estudis de la Xina i el Japó de la UOC us volem desitjar unes Bones Festes i una magnífica entrada al 2016 amb un nou àlbum Pinterest: Xina, Japó: 50 llibres.

En aquesta ocasió, us hem preparat un recull de 50 llibres introductoris per apropar-se a la Xina i el Japó des de múltiples camps del coneixement. Es tracta d’obres introductòries i accessibles que creiem que conformen una bona porta d’entrada a les diverses realitats d’aquests dos països. Així, doncs, si us interessa la història, la política, la llengua, l’art o la literatura i teniu curiositat per saber com són aquests àmbits a la Xina o al Japó, a l’àlbum trobareu algunes recomanacions que segur que us interessaran.

Tal com ja vam fer en presentar les 50 mirades i les 50 icones de la cultura popular, esteu convidats a visitar-los i a valorar i comentar-ne els pins. Us hi esperem!