Primeres passes per a exportar productes

22-01-16La globalització dels mercats i les noves tecnologies faciliten la possibilitat de realitzar negocis a l’exterior. Igualment, l’estancament de l’economia local provoca la necessitat de localitzar mercats alternatius on vendre productes i serveis. Són moltes les empreses i emprenedors que necessiten conèixer les eines per realitzar amb èxit activitat internacional. És aquest el teu cas?. Treballes en una empresa que vol començar a vendre productes a l’exterior?. Tens poca experiència en internacionalització i t’han sorgit molts dubtes sobre l’operativa internacional?.

Si és així, el proper 02/02/2016, de 09:30 a 11:30h, es durà  terme una sessió a Barcelona Activa, per tal de: 1) aportar informació bàsica sobre exportació i negoci internacional, 2) facilitar un full de ruta a totes aquelles empreses i emprenedors que tenen dubtes sobre com iniciar l’activitat internacional i vendre productes a l’exterior.

El temari inclou els següents temes:

1.- Introducció al negoci internacional.

2.- Exportar productes.

3.- Informació per a exportar

4.- Com seleccionar mercats.

5.- Documentació per a exportar.

6.- El departament internacional low cost.

7.- Programes i serveis per a l’empresa internacional.

Aquesta sessió és gratuïta, prèvia inscripció (les places són limitades) i anirà a càrrec de Marc Prat, tècnic d’internacionalització de l’Oficina d’Atenció a les Empreses.

Bé, de moment això és tot. Properament, més…