Comerç internacional integral

comercio-exterior-ojoComençar a vendre a l’exterior no és una tasca fàcil. Si a més és un mercat asiàtic, tot es complica molt més. Per això, és important, d’entrada, dominar els coneixements bàsics per vendre a l’exterior. A partir d’aquí és qüestió d’especialitzar-se en el mercat escollit. En aquest sentit, el proper 29 de febrer, la Cambra de Comerç del Maresme inicia un curs sobre internacionalització en general.

L’objectiu és oferir un programa de formació integral per a comercials internacional, que permeti: 1) saber obrir-se camí gràcies a aprendre tècniques de selecció i introducció en nous mercats, 2) impulsar la promoció interior gràcies als coneixements del màrqueting necessaris, 3) presentar de manera atractiva els productes gràcies a les tècniques de ve i comunicació més actuals, 4) revisar i negociar una per una les condicions clau en un contracte d’exportació, 5) conèixer la negociació internacional amb les mires de defensar els marges comercials i 6) dominar el terreny dels Incoterms i les formes de pagament més adients per donar condicions ents evitant els riscos.

El programa inclourà els següents temes:

  1. El comercial internacional
  2. El llenguatge de venda internacional. Els Incoterms
  3. Perfils i/o segments (target) de clients
  4. L’empresa internacional i la investigació de mercat
  5. Gestió del temps i planificació de tasques
  6. Gestió dels transports internacionals
  7. Formes de cobrament internacional. Eliminació dels riscos financers
  8. Acció comercial.

La idea és que les classes siguin molt pràctiques, exposant exemples reals i fent casos pràctics.

Bé, de moment això és tot. Properament, més…