Provincialitzar Europa: una aproximació als Estudis Subalterns

El proper 15 de novembre, David Martínez-Robles, professor del Programa d’Estudis de l’Àsia Oriental, participarà en el cicle Converses a la Documenta: Diàlegs Incòmodes, organitzat pels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC en aquesta coneguda llibreria barcelonina. Amb el títol “Provincialitzar Europa: una aproximació als Estudis Subalterns”, la xerrada partirà d’un conegut text de l’historiador Dipesh Chakravarty, Provincializing Europe, que permetrà comprendre la interpretació crítica de la història que han aportat els autors que pertanyen al que es coneix com a Estudis Subalterns.

Lloc: Llibreria Documenta (c. Pau Claris 144, Barcelona)
Dia i hora: 15 de novembre, a les 18:30.

Podeu trobar informació més detallada sobre el cicle en aquesta pàgina del blog d’Humanitats de la UOC.