Entrevista amb Madrona Marcet: “Als supermercats de Hong Kong trobem diversos productes d’origen català”

Madrona Marcet és la directora de l’Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong.

Es va llicenciar en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona, trasllandant-se al 1999 a la Xina, on va completar la seva formació amb un any de postgrau a Beijing, a la People’s University of China.


of-hkFins al 2011 va exercir com a Gerent d’una empresa italiana amb seu a Hong Kong dedicada al desenvolupament, producció i distribució d’articles per a campanyes de fidelització d’empreses petroleres arreu del món. Més tard es va unir a l’equip d’United Colors of Benetton a Hong Kong, on portava la gestió de procediments i autoritzacions pre-producció, així com la conformitat de la producció amb els estàndards de seguretat internacionals. Posteriorment, va incorporar-se al Centre de Promoció de Negocis de Hong Kong l’any 2011

El passat desembre va donar una entrevista on ens donava la seva opinió sobre l’estat actual del mercat, la seva visió experta de les experiències de les empreses catalanes a Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina.

 Us enllaço un vídeo perque la veieu sencera i traieu les vostres pròpies conclusions.