Entrevista a Joan Roure: “Els fulls de ruta dels consells d’administració”

joan-roureEl passat mes de maig Joan Roure va donar una ponència a Barcelona, sobre aspectes pràctics i, sobretot actuals, dels consells d’administració de les empreses. En resum, va donar pautes molt clares sobre el bon funcionament d’aquests consells, doncs, arrel dels últims canvis regulatoris, cal tenir present tota una sèrie de normes que són més restrictives que abans. També destaca el fet que és important tenir-ho en compte, sigui quina sigui la fase en la que es trobi l’empresa (fase de vida, situació econòmica-financera, internacionalització, etc.)

Joan Roure és professor d’Iniciativa Emprenedora de l’IESE, i ha estat els últims deu anys membre de la International Advisory Board (IAB) de l’IESE i actualment ho és de lAE (Argentina). Ha estat professor visitant de la Universitat d’Stanford, de l’INSEAD, de la Harvard Business School i de CEIBS (Xina). És enginyer industrial per la UPC, MBA per ESADE, ISP Harvard Business School i Doctor per la Universitat d’Stanford.

En el següent enllaç trobareu un resum de tot plegat, explicat per ell. Espero que us sigui útil!.